Hokejistům Zlína velmi chutnal oběd připravený generálním manažerem Michalovským

Sport 6. 10. 2010 | Autor:
ZLÍN - Hokejisté PSG Zlín nemuseli po sérii úspěšných výsledků ve středu řešit, kde se naobědvají. Jídlo jim totiž podle předchozího slibu připravil generální manažer klubu Miroslav Michalovský, který hráčům extraligového mužstva servíroval steaky z argentinské svíčkové a hranolky. Generální manažer chtěl s...
ZLÍN - Hokejisté PSG Zlín nemuseli po sérii úspěšných výsledků ve středu řešit, kde se naobědvají. Jídlo jim totiž podle předchozího slibu připravil generální manažer klubu Miroslav Michalovský, který hráčům extraligového mužstva servíroval steaky z argentinské svíčkové a hranolky. Generální manažer chtěl slibem v podobě vlastnoručně připraveného obědu motivovat tým, jemuž se nepovedl vstup do sezony. Proto v minulém týdnu vypsal za zisk šesti bodů ze zápasů v Pardubicích a doma s Třincem a Litvínovem prémii. \"V případě zisku šesti bodů byly slíbeny bifteky pro celý tým. Jenže hráči vybojovali osm bodů, takže přišly na řadu steaky v další úrovni, tedy z argentinské svíčkové,\" uvedl Michalovský, který spotřeboval 12 kilogramů masa. Jako první ochutnali steaky ve VIP prostorech Zimního stadionu Luďka Čajky trenéři Zdeněk Venera s Rostislavem Vlachem. \"Bylo to opravdu výborné. Něco takového bych sám nedokázal připravit,\" řekl hlavní kouč Venera. Spokojení byli i samotní hráči, kteří bodovali ve čtyřech posledních zápasech a ze spodních pater tabulky vystoupali vzhůru. \"Generální manažer pro nás už v minulosti jídlo dvakrát připravoval, ale tentokrát to dotáhl k absolutnímu vrcholu. Tuhle chuť už asi nic nepřekoná. Tak dobrý kus masa nám nemůže vůbec uškodit,\" usmíval se kapitán Jaroslav Balaštík. Michalovský přiznal, že vaření je pro něj největším koníčkem. Doma má více než sto knih zabývajících se kulinářským uměním. \"Od studentských let jsem pomáhal mamince, která byla kuchařka. Tehdy jsem se dost naučil. Nejraději jsem, když se po tom, co uvařím, jen zapráší,\" uvedl generální manažer.

Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam