Ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích začnou gurmánské víkendy
VELKÉ KARLOVICE - Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích letos opět připravuje sérii gurmánských víkendů pro lyžaře, první akce se uskuteční v pátek. Martina Žáčková za Ski areál Razula agentuře Mediafax řekla, že každý prodloužený víkend bude zasvěcen jiné kuchyni.
\"Gurmánskými víkendy navazujeme na lo
VELKÉ KARLOVICE - Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích letos opět připravuje sérii gurmánských víkendů pro lyžaře, první akce se uskuteční v pátek. Martina Žáčková za Ski areál Razula agentuře Mediafax řekla, že každý prodloužený víkend bude zasvěcen jiné kuchyni.
\"Gurmánskými víkendy navazujeme na loňský rok, kdy jsme kulinářské speciality v tomto rozsahu přinesli lyžařům poprvé. Zahájíme na Silvestra vepřovými hody. Návštěvníci dále během zimy zažijí dvakrát valašskou zabíjačku, ochutnají pochoutky z jehněčího a kůzlečího masa nebo typické krajové speciality a přineseme i postní víkend bezmasých pokrmů nebo třeba Středověkou hostinu či Pytláckou stezku,\" upřesnil vedoucí Gril srubu Razula Pavel Mikula.
Speciality budou k dostání vždy od čtvrtku do neděle, v dalších dnech bude ve srubu obvyklý provoz. Další prodloužený víkend se uskuteční od 6. do 9. ledna a bude zasvěcen rybám.
reklama

