Středomořská oáza v srdci Uherského Hradiště

Co se děje 2. 2. 2011 | Autor:
Uherské Hradiště nabízí místním lidem i turistům nové možnosti příjemného posezení i gurmánské zážitky. Obojí poskytne nově otevřená pasáž Menton a Restaurant Le Nautic. Rekonstrukce objektu v Prostřední ulici číslo 40 začala v březnu loňského roku a dosud nenápadné prostory proměnila v exkluzívní mís...
Uherské Hradiště nabízí místním lidem i turistům nové možnosti příjemného posezení i gurmánské zážitky. Obojí poskytne nově otevřená pasáž Menton a Restaurant Le Nautic. Rekonstrukce objektu v Prostřední ulici číslo 40 začala v březnu loňského roku a dosud nenápadné prostory proměnila v exkluzívní místo. Návštěvníkům se prostory poprvé otevřely 29.12.2010. V nové pasáži našla místo kavárna, která je obrazně zasazena přímo do francouzského městečka Menton. Proto také získala stejný název. Markýzy, okna s typickými okenicemi, živé olivovníky i nabídka jídel a nápojů dělá z pasáže skutečnou \"středomořskou oázu\". \"Je to především dobré jídlo, které si každý na dovolené u moře rád dopřeje a pak na něj dlouho po návratu vzpomíná. Proto jsem chtěl část této atmosféry přenést i sem, do Uherského Hradiště. Inspiraci jsem proto čerpal ze skutečných restaurací, domů i fasád, které se nacházejí v městečku Menton a Mougins, které mi svým náměstíčkem hodně připomíná Uherské Hradiště\", vysvětlil Ivo Valenta, zakladatel holdingu SYNOT. A právě bohatou zážitkovou gastronomii nabízí nový středomořský Restaurant Le Nautic, který je inspirován italskou a francouzskou kuchyní a klade důraz především na kvalitu. To mimo jiné znamená, že veškeré pokrmy jsou připravovány z čerstvých surovin. Například ryby a mořské plody se dovážejí dvakrát týdně, a to přímo od moře. \"Rozhodně nechci, aby byl Restaurant Le Nautic místem jen pro vyvolené. Byl bych rád, kdyby si tu něco pro sebe našel úplně každý. Tomu je přizpůsoben jídelní lístek, interiér i posezení. Na své si tak přijdou jak skuteční gurmáni, kteří chtějí například čerstvé ústřice nebo humry, které si mohou najít v akváriu, ukázat na ně prstem a nechat si je vylovit a připravit, až po klienty, kteří si přijdou třeba jen na špagety s nejrůznějšími přísadami,\" doplnil Valenta. Návštěvníkům restaurace navíc jsou určeny i další akce - například již tento pátek zde večer předvede své umění oblíbený \"Ital v kuchyni\", Emanuel Ridi. Personál nové restaurace získal dokonce mezinárodní složení. Tým našich kuchařů a číšníků doplní posily ze slovenského hotelu Tatra Trenčín, který právě prochází velkou rekonstrukcí. Celek doplňuje několik salónků, sport bar SYNOT TIP a v podkroví pak Casino s živou pokerovou hrou. Prvního pokerového turnaje se jako hosté zúčastnily i České Miss Eliška Bučková a Iveta Lutovská. Investice na rekonstrukci objektu, který je ve vlastnictví společnosti SYNOT REAL ESTATE, dosáhly 50 milionů korun. Rezervace na telefonním čísle: 737 277 054

Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam