V Kulinářském centru naučí připravovat francouzské dezerty

francouzský dezert Madeleins (Foto: Kulinářské centrum Chef)francouzský dezert Madeleins (Foto: Kulinářské centrum Chef)
francouzský dezert Madeleins (Foto: Kulinářské centrum Chef)
Co se děje 19. 5. 2013 | Autor: Zlin.cz

ZLÍN - Známá cukrářka Iveta Fabešová opět zavítá do zlínského kulinářského centra Chef, tentokrát bude v pondělí učit zájemce připravovat francouzské dezerty. Serveru Zlin.cz to za kulinářské centrum oznámila Zuzana Vičanová.

Iveta Fabešová je autorkou projektu Matky a dcery a je známá z TV show Sváteční pečení s Ivetou, Když vaří táta nebo z reality show Na nože! Její pondělní kurz nazvaný Francouzské dezerty začíná od 18 hodin.

"Účastníci kurzu se alespoň na chvíli přenesou do světa francouzských vesniček a měst, kde v malých uličkách ukryté cukrárny lákají kolemjdoucí na nikdy nekončící pokušení - na lahodné madeleins, osvěžující citrónové košíčky nebo dokonalé žloutkové řezy Mille Feuille," podotkla Vičanová.

Všechno, co se lidé naučí v kurzech, mohou také zužitkovat v pečení pro Unicef, které zlínské kulinářské centrum Chef podpoří speciálním charitativním kurzem 27. května od 15 hodin. Vstup na kurz bude symbolický a vše, co na něm účastníci vytvoří, poputuje na prodej ve prospěch Unicefu.

Komentáře


Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam