Ačkoliv označení Canada pub by možná zvalo k jídlu spíše hokejisty, na obědě si tu právě pochutnávají zlínští fotbaloví trenéři. Vypadají spokojeně, což si ovšem Chutík na pracovním obědě s pohlednou manažerkou hodlá ověřit na vlastní chuťové pohárky.
V tomto případě je docela příjemně široká škála možností, kde pojíst. Míst pod střechou i venku je spousta. V pěkném letním dnu není od věci využít prostředí ne honosného, ovšem adekvátního, tedy letní zahrádky. Pohled do nabídky denního menu je poměrně lákavý, ještě svůdněji ale působí příjemný dekolt mladé velmi pozorné servírky. Jsme tu ovšem kvůli jídlu, to jen maličké letní odbočení...
Vybírat můžeme z pěti meníčkových jídel, kolem půl jedné ještě bez problému všechen sortiment. A začíná se polévkou, naberte, kolik hrdlo ráčí, podává se ve velké míse, tentokrát stylová zelňačka. Polévka nemá chybu, ale nemá také výraznou chuť, je taková, že si ji pamatovat nebudete, ale hanět určitě také ne.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- velmi slušný sortiment jídel
- výborné umístění restaurace
- poměrně složité bezplatné parkování poblíž podniku
- kvalitní, milý personál
- drobné chyby při umístění jídla na talíři
- libovolné množství polévky
- mírně složité hledání toalet v rozměrném areálu
- rozumné ceny
- velmi slušný sortiment piv





Druhý díl setkání chutí: jednou boloňské lasagne, proč tedy ne bolognské lazaně: a jednou Chutíkova libůstka. Náhodou opravdu kuchař připravil koprovou omáčku.
Ta chutná vždycky, tu s knedlíkem a hovězím masem, v kanadském provedení ovšem s vařeným bramborem a vejcem. Což je zcela jedno. I s polévkou jídla za 79 a 75 korun, v samém centru krajského města poměrně rozumná cena.
Pracovní schůzka vždycky přebíjí chutě, tentokrát si to ale Chutík nenechá. Zatímco lasagne jsou hodnoceny jako jídlo chuti průměrné, na koprovku je třeba vzít "chutíkovskou" lupu.
Konzistence dokonalá, hustá tak akorát, chuť možná maličko sladší než jeví se chutíkovsky dokonalé, ale každopádně velmi dobré vysvědčení. Dojem pak úplně zbytečně kazí maličkost, když je vařené vejce na talíři poněkud hůře upravené. Brambory tak akorát.
K pití jedno malé nealko, jedno letně grepem ochucené, presso a turecká káva. Suma sumárum 255 korun, šikovné servírce děkujeme za příjemnou obsluhu i úsměv patřící k jejímu mládí a k létu snad poměrně slušným spropitným, zaslouží si je.
Fotogalerie
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře