Zlínské kulinářské centrum naučí připravovat štědrovečerní i silvestrovské menu

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
Co se děje 2. 12. 2013 | Autor: Zlin.cz

ZLÍN - Kulinářské centrum Chef ve Zlíně si v prosinci připravilo pro zájemce kurzy s chutí a vůní Vánoc. Serveru Zlin.cz to za kulinářské centrum oznámila Zuzana Vičanová.

Hned ve dvou termínech, a to 7. a 14. prosince, se lidé mohou zapojit do kurzu pečení vánočního cukroví. "Upečeme společně 10 druhů tradičních a nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví, které si pak účastníci kurzu odnesou s sebou domů," podotkla Vičanová.

V rámci dalšího kurzu se bude připravovat štědrovečerní menu. Lidé se pod dohledem profesionálů naučí připravit kapra, a to pětkrát jinak. Kurz se uskuteční 18. prosince.

"S blížícím se koncem roku jistě lidé uvítají i tipy a triky pro pohoštění na party. S naším menu zahrnujícím guacamole, bruschetty, pikantní křidélka, originální jednohubky či pomazánku k pivu, uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Kurz Vychytané silvestrovské pohoštění bude na programu 27. prosince," dodala Vičanová.

Komentáře


Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam