Jídelní lístek přistane na stole i tehdy, když se pídíme jen po denním menu. Dlužno říci, že je baculatý, přehledný a nápaditý. Myslí třeba na lidi, kteří mají bezlepkovou dietu. Chutíci ale nemají příliš času a tak se soustředí stejně jako další časní hosté na nabídku z týdenního menu.
Pět druhů jídel, v týdnu třeba takové delikatesy jako husí játra na cibulce, houbový kuba nebo dokonce dukátové buchtičky s vanilkovým krémem. "Tenhle kuchař se asi nenudí," povídá Chutík mladší při objednávce.
Polévka je jednotná, nazývá se bramboračka a zaslouží za velkou porci, spoustu chutí, brambor, koření i hub velkou jedničku.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- velmi složité parkování u objektu
- výborná polévka
- rychlá obsluha
- účtenky v zadní kapse paní servírce moc neslušely
- velmi dobrá, pestrá nabídka z denního menu
- nápoje zdarma





Uzené maso, hrachová kaše, chléb a okurka, nikoliv jako na jídelníčku po našem "okurek". To zní lákavě a vypadá za chviličku na stole výborně. Však je také konzument velmi spokojen.
Chutík starší má dietní náladu a je mu parádně vyhověno. Kuřecí medailonky s dušenou rýží, která právě dokončila svoji cestu restovacím či mikrovlnným procesem. Tady bych, být dodavatelem dobrot, chvíli počkal, zelenina má být teplá, nikoliv vyloženě horká. Ale na druhou stranu, její úprava a počet druhů, to tedy kuchařskou čepici dolů.
K meníčkům, jichž je denně pět, se podává zdarma soda anebo čaj, využito obojí. Za 155 korun s mírným dýškem pro příjemný personál v Poměnce hodnocení velmi dobré. 3 a půl hvězdičky jako vyšitých.
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře