Restaurace Na Pekárně je stylová svým vzezřením klasické fasády nemaje. Je přímo naproti obecního úřadu a není pochyb o tom, že je takříkajíc na ráně. Provozovatelé mají asi dobře spočítáno, že se jim nevyplatí velký jídelní lístek a tak je nabídka napsána křídou na tabuli. Pro řidiče a řemeslníky, kteří tvoří evidentně denní klientelu, asi dostačující. Pro obec známou cestovním ruchem a třeba vyhlášenými vinnými sklepy zase spíše nedostatečné. Restaurace není bufet a platí to i pro vesnici.
Chutíkovo hodnocení vychází na 2,5 hvězdičky.
- možnost parkování přímo před objektem
- prostorný interiér
- slabý výběr jídel
- snaživá obsluha
- pěkná porce masa v pokrmu na vyžádání
- dobrá polévka





Nabídka slaboučká, interiér prostorný a prosvětlený. Dívka, servírka, zřejmě brigádnice, nepůsobí zrovna suverenně, ale snaží se. Nabízí ale jen levné menu, tedy čočkovou polévku, rizoto a záhorácký závitek s bramborem. Když se ale vyhlášený jedlík, kameraman TV Prima, přihlásí, že má chuť na něco jiného, je mu docela rychle vyhověno. Dostane krásný kuřecí steak velkého rozměru s bramborem.
Novinářský plebiscit je jasný. Čočková polévka s párkem docela dobrá, velmi slušná porce. Vepřový závitek se zelím a bramborem na úrovni dávné školní jídelny, rizoto prý dobré, což tvrdí kameraman TV Nova. Kofola trochu nekofola, možná náhražka, dodává její celoživotní znalec, zmíněný mistr tvůrce reportážních obrázků z Primy.
Prostředí jinak čisté, příjemné.
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře