Sváteční den to byl vlastně hned dvakrát, státní svátek Den české státnosti a k tomu neděle. Interiér jako od malíře, tedy ve skutečnosti zřejmě od velmi dobrého designéra. A jedna pozoruhodnost, která asi místní provozovatele moc netěší. V tom velmi pěkném prostředí hrály dvě švarné servírky na jediného poledního hosta "přesilovku".
Ano, úplně prázdno, což tomuto podniku ani trochu nesluší a nutno hned říci, že si to nezaslouží. Ovšem v samotných Pozlovicích je konkurence opravdu značná. Jinak tu ale jistě takhle "neplno" nebývá.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- velmi pěkný interiér
- dobrá možnost parkování zdarma přímo u podniku
- mírně vyšší cenová hladina
- kvalitní porce
- horké pokrmy, možná až příliš
- příjemný personál





Kuchař tu podává prostřednictvím zmíněných dívek jídla pořádně horká. To není ani tak výtka, jako konstatování faktu. Polévky rajská a česnečka, cena 25 korun, to je pohoda. Chutík volí česnečku, velmi pěkná porce, což se týká i osmaženého chleba na separé mističce, tak to má být. Polévka má spolu se sýrem a kousky šunky výbornou chuť, ale je tak horká, že se musí foukat... Alespoň není třeba spěchat, za okny je skutečně tak pěkný den, že by jej svatý Václav lépe nestvořil.
Jako hlavní chod vepřový steak proložený játry v zapečeném sýru. Docela nápadité a v kombinaci s americkými bramborami - znovu horkými až až a také barevně vyvedenou zeleninovou oblohou šesti druhů také hodně dobré. Maso chutné, kombinace vhodně zvolená.
Vídeňská káva navrch, nedělní oběd na jedničku za 205 korun.. Tedy podle Chutíkova hodnocení na 3 a půl hvězdičky.
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře