Stylový interiér odpovídá názvu, vedle některých jezdeckých propriet se ovšem na stěně skví třeba housle. Proč ne. Staršímu z dvojice - a v tom určitě není sám - poněkud překáží slabé světlo uvnitř. Pohled do jídelníčku i na přehledná meníčka je pak trošku složitější.
Jedno z jídel v menu nabídce už není k mání, další jako třeba pečená žebra či vepřové koleno jsou tamtéž docela chytrým odkazem do stálého jídelníčku a rozhodně nedrží „cenovou lajnu“ denního menu.
Z toho, co je ještě k mání, vybírají Chutíkovi k vývaru s těstovinou smažený květák s bramborem a zapečená kuřecí prsa s rýží.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- stísněnější prostory k parkování
- příjemná obsluha
- zbytečně světelně „zamračený“ interiér
- stylová výzdoba podniku
- nevelké porce
- střední cenová hladina




Polévka standard, počet i kvalita těstovinových dobrot v ní nadstandard.
Porce masa nic moc, jeho chuť ale výborná. Rýže naopak naprostý dostatek. Kuchař ovšem zjevně šetřil u květáku i brambor na druhém talíři. Mimochodem neušetří příliš a hosty zrovna nepotěší. A ti jsou, jak velmi dobře známo v konkurenčním prostředí velmi citliví právě na množství.
Jinak tu nabízejí nezanedbatelné množství více než deseti druhů bramboráků. Jsou prý výborné. Jaká škoda, že dvojice už zase spěchá, dvacet minut přípravy se pro ně v denním trapu zdá být moc. A tak se jich Chutíkovi vlastní vinou nedočkali.
Kofola čtyři deci za 25, polotmavý birel o čtyři kačky dražší. Spíše skromný oběd za 213 Kč pro dva.
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.


Komentáře