Málokdy se stává, aby chlapy u stolů zaujalo po ranním a dopoledním pracovním vypětí něco jiného než jídelní lístek. Ten zdejší je pro každý den našlapaný šesti i více klasickými jídly, na které v cenách kolem pětasedmdesáti korun pracanti zabírají a o jedlíky tu tak zdaleka nemají nouzi.
Ale tady vládne jiný fenomén. Všude kolem unikátní, jedinečné obrazy. Barevně tak syté, jako zdejší porce. Však se také pohledy přítomných mísí se zmíněným jídelníčkem.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- jedinečný interiér s obrazy
- pohodové parkování
- solidní obsluha
- kvalitní porce
- slušné ceny





Dámská obsluha klidně prozradí, že jde o díla zdejšího pana spolumajitele, který maluje po úrazu jako přeškolený levák. O to zajímavější, ale to je jiný příběh, my jsme tu kvůli jídlu. Přestože doba už po poledni pokročila, jídelníček pořád bohatý.
Tentokrát sázíme na klasiku nejklasičtější. Tak tedy svíčková, guláš, polévka klasická méně, s kroupami zvaná mlynářská a vývar s těstovinou.
Všechno svědčí o kvalitní kuchyni, opravdu v rozumných cenách pěkné porce, kupodivu zůstává nejsilnější vjem z vývaru. Polévka horká jako nikdy. Oba hlavní chody podle osvědčených receptur. Tedy popo, neboli poctivé pochutnání.
Ale tentokrát opravdu dominuje interiér, ten je při vší úctě k ostatním podnikům naprosto nejoriginálnější, který Chutík na svých cestách od Beskyd po Chřiby za pár let viděl.
Fotogalerie
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře