Interiér opravdu velmi obyčejný, jako zpestření při výběru z jídelního lístku dva jeleni, ve stříbrném a červeném provedení. Oko ale okamžitě spočine spíše na jídelním lístku. Ten svým vzezřením sice připomíná časy dávno minulé, ale to zdejším zákazníkům, zpravidla obyčejným chlapům z Valašska se šikovnýma rukama při rychlém obědě vůbec nevadí.
Tady se totiž hledí na množství pokrmů a také na cenu. A v obou směrech se ta obyčejná neobyčejnost vyplácí. K mání jsou i po poledni čtyři polévky v jednotné ceně 16 !!! korun a teď pozor 44 pokrmů!!! meníčkového charakteru od bezmasých přes drůbeží jídla až po klasické hotovky.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- pohodlné i když mírně stísněné parkování
- strohý interiér
- kvalitní obsluha
- široký sortiment jídel
- domácí kuchyně
- nízké ceny





Chutík si nikdy nečinil nárok na gourmetské hodnocení, jeho rubrika patří běžným strávníkům, ovšem tohle je opravdu bomba. Jsou tu teplá polední jídla s vejci a třeba dušenou zeleninou i za 45 korun, to už se moc nevidí.
Chutíkovi si vybírají polévky. Boršč a hovězí s játrovými knedlíčky. Za zmíněných šestnáct korun pořádné přesnídávkové dávky, boršč se blíží spíše gulášovce, ale to zdejší jedlíci vůbec neřeší. Také vývar pěkně poctivý.
Hovězí vařené přední s koprovou omáčkou a knedlíkem za 60, svíčková o deset korun dražší. Obojí ve standardní kvalitě, záhy na stole. K pití pak dvě limonády. Za dvě stovky i s dýškem spokojenost na všech stranách. Lidový oběd tu prostě v dobré ceně, na kterou mnozí slyší ze všeho nejvíce, umějí.
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře