Někdo zajde do Zámecké a jiný, jako spěchající Chutíkovi, do méně obsazené Koliby, už dlouhá léta zájezdního hostince pro hladové. Nevelké, ale dostačující parkoviště se tu nemění, stejně tak je v sousedství čapí hnízdo. Mimochodem už brzy se tu zase objeví obyvatelé. A zatímco o čapí mláďata se postarají rodiče, v Kolibě má na starosti "hladovce" jimiž se podnik k poledni rychle plní, šikovná servírka.
Interiér Koliby je stylový, hodně dřeva, ale stejně tak je znát, že tu chodí všudybyl čas. To ale místní hosté zrovna nevnímají, ty zajímá rychlý oběd.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- dostupné bezplatné parkování
- nepříliš vzhledný exteriér
- stylový ale už poněkud "ne" interiér
- kvalitní obsluha
- domácí kuchyně





Na meníčka sem lidi chodí docela rádi. Hosté ocení nejen to, že v ceně od sedmdesáti do devadesáti korun ochutnají třeba silný hovězí vývar s masem a nudlemi, ale také typickou českou kuchyni - vrabce se zelím a nadýchaným knedlíkem, anebo na druhé straně tříčlenné nabídky docela dobrou pizzu, kterou kuchař zvládá velmi dobře.
Za zaznamenání stojí fakt, že tu vedle meníček mají i jedno stálé hotové jídlo a hned čtyři další druhy polévek. Na ně my Češi přece docela jsme.
Vaří tu i o víkendu, pravda o padesátikorunu dráž, ale zato kvalitní speciality. Například jako naposledy smaženou krkovici plněnou uzeným sýrem a chilli papričkami s vařeným bramborem a ďábelským dresingem.
Chutíkovo hodnocení: 3 hvězdičky
O autorovi
Kuchtík Chutík
Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.
Komentáře