Řada lidí sedí venku, v docela komfortním interiéru zůstávají Chutíkovi pěkně vevnitř. Klimatizováno, pohodově upraveno. Jako vždy ve všední den nahlížíme do výběru z denního menu. Polévka kulajda, jinak čtyři jídla, která rozhodně nepůsobí dojmem, že půjde jen o rychlé občerstvení. Takový steak z krkovičky na 200 gramů napovídá, že se tu dá najíst spíš hutně než lehce.
Nuže. Polévka několika chutí a surovin kulajda je výborná, oba Chutíkovi oceňují jak kvalitu pokrmu, tak rychlost, s níž se ocitá na stole.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- výborná chuť jídel
- unikátní pizzová krusta
- slušná možnost parkování v okolí
- pěkný interiér
- rozumná cenová hladina





Hlavním jídlem bude tentokrát uprostřed týdne něco bezmasého. A tak je v objednávce zeleninový salát v pizza krustě s dresingem a sýrem a dále smažený květák s vařenými novými bramborami a tatarkou. V očekávání lehké dietky upíjejí hosté dobře vychlazené nealko pivo.
Čekání se mírně protáhne, ale má to logiku. Jednak je tu spousta strávníků, zjevně pravidelných a pak se to projeví i na čerstvosti právě připravených přinesených pokrmů.
Zatímco porce smaženého květáku pro paní Ch. odpovídá jejím představám a je spíše menší, opak je pravdou ve druhém případě. Celotalířová krusta z pizzového těsta má na sobě obří dávku salátu z několika druhů zeleniny a všeho jídlaschopný gurmán Chutík má po dlouhé době co dělat, aby pokrm spořádal. Právě krusta je vynikající, čerstvá, chutná.
Obě jídla i s polévkou za 80 korun, to je v oboru zlatá střední cenová cesta. Po návštěvě vládne evidentní spokojenost, návštěva se vydařila, včetně úsměvu hezké paní servírky na rozloučenou.