Naopak, v restauraci U Kajmana se setkáte s profesionální obsluhou, nestrávíte v nabitém pracovním dnu více času, než je nezbytně třeba a poznáte, jak tu vaří.
Na denním menu jídelníčku tři pokrmy shodně s krémovou zeleninovou polévkou. Smažený sýr s bramborem a tatarkou k všednímu dni jakoby patřil přímo ústrojně. Srbské žebírko s rýží vlastně také. Třetím pokrmem je pak ryba v těstíčku, sice o dvacetikorunu dražší, ale zase daleko méně obvyklá.
Chutíkovi jako jindy v časovém presu, proto se brzy po velmi slušné polévce v dobré míře ocitají na stole dva shora nejdříve jmenované pokrmy.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- horší možnost parkování
- poněkud složitější přístup
- kvalifikovaný personál
- průměrné cenové relace
- upravené toalety
- pěkný interiér





Ještě, než začne degustace, malé rozhlédnutí po interiéru, působí zajímavě, řekněme bytelně, rozhodně ne fádně. I to hraje svoji roli.
Porce jsou tak akorát, na přejezení to rozhodně nevypadá, na to, že by kuchař šetřil na hostech ale také ne. Obsluha v mužském i ženském provedení tak akorát. V pravé poledne se on i ona docela naběhají.
Smažený sýr s bramborem a tatarkou - chuť ryze standardní. Aniž by Chutíkovi chtěli inklinovat k fádnosti a průměru, totéž platí i o srbském žebírku. Zase přímo standard.
Za dva teplé obědy s dvakrát třemi decilitry limonády platíme něco málo přes 200 korun.
Divte se pak, že v čistém prostředí a podle slušně početné klientely dává Chutík ani ne skvělou, ani ne špatnou průměrnou trojku, tedy tři hvězdičky.
Komentáře