U Huberta v pravý čas. Patron myslivců slaví svátek

Restaurace U Huberta (Foto: Zlin.cz)Restaurace U Huberta (Foto: Zlin.cz)
Restaurace U Huberta (Foto: Zlin.cz)
Gastronomie 3. 11. 2015 | Zdroj: Kuchtík Chutík

Hubertové, svatí i nesvatí, slaví svůj svátek třetí listopadový den. A tak by ve zlínské restauraci, která nese jméno právě po patronovi všech lesa pánů, mělo být v těchto dnech útulno, příjemno a mělo by se tu dát dobře najíst. Chutík to šel vyzkoušet.

Na první pohled zcela obyčejná hospoda, nikdo si tu na nic nehraje, interiér i ceny určeny pro klientelu, která se živí rukama a ráda se dobře nají. Denní menu pěkně na stěně, začíná na 75 korunách, paní servírka je u hladových téměř okamžitě.

V nabídce je například koprová omáčka s vepřovou plecí a knedlíkem. Volba lákavá, ale tentokrát Chutíkovi sahají jinam. Bramborová kaše s husarskou roládou, tedy nadívaným bůčkem, to zní taky docela dobře. A zkoušíme i další "chuťovku".

Tou je hovězí hamburger s hranolkami.

Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.

  • zaparkovat možno, ale jen tak tak
  • rozumné ceny
  • slušné porce
  • domácí kuchyně
  • poněkud fádní interiér

Všemu hodování ovšem předchází fazolová polévka. Výlov z ní je dokonalý, lusky to musely být velikánské, plody z nich tomu svými rozměry také odpovídají. A i chuť polévky se docela povedla.

Výbornou žluťoučkou kaši "nastavili" pořádnou zeleninovou oblohou, hamburger je chutný, hranolky standardní i když by mohly více křupat.

Celkově se U Huberta každý slušně nají v dobrých cenách, kulinářské zázraky ani oku lahodící přehlídku krásy v interiéru nečekejte. Ale určitě tu i třeba navečer najdou milovníci piva a přátelského posezení přesně to, co hledají.

Na stěnovém jídelníčku totiž láká tlačenka a další oblíbené dobroty k nápoji, který dělá ta hezká česká těla.

Komentáře


Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam