První, co vás daleko více než kde jinde v nejlepším slova smyslu zaujme, je zdejší interiér. Restaurace je "rozfázována" do řady místností,v každičké z nich přímo úžasné starobylé předměty. Jen velmi namátkou: dobová kamna mnoha druhů, cepy, hrnce, cedule, fotografie. Je to jako v jedinečném muzeu...
Faktem ale je, že sem míří místní i návštěvníci sympatického městečka především za dobrým občerstvením. V půl jedné ovšem z pestré nabídky čtyř lákavých meníčkových jídel zůstává bohužel jen polovina.
Takže kroupová polévka nejdříve. A hned můžeme hodnotit. Silná, spousta kořenové zeleniny, kousky uzeného masa. Ano, tohle jsou plusové body na úvod. I když o něco více krup by neškodilo.
Znáte to. S jídlem roste chuť. Trošku nerozumíme, proč nastává určitá prodleva s hlavním chodem, lidí je tu tak akorát. Párkrát kolem nás proběhnou tři servírky. Pár slov k nim, zvláště ta, která nám za chvíli přinese dva báječně nazdobené talíře, je nebývale milá a příjemná. To se pak i ve spěchu všedního pracovního dne čeká lépe.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.
- složitější, ale bezplatné parkování přes cestu
- výborná kuchyně
- skvělý interiér
- příjemná, profesionální, usměvavá obsluha
- teplé pivo





Grilovaná vepřová kotletka se šunkou a vejcem, tlučené brambory, zelný salát. Hovězí kostky po cikánsku, těstoviny a okurka. To jsou zmíněné dobroty, na které Chutíkovi mlsně čekají.
Zvláště první jídlo je naprosto parádně uspořádáno, tvoří barevnou symbiozu. Zdalipak i chuťovou? Po chvíli, kdy se do vonícího jídla zakousneme, můžeme říci, že ano. Ano a to několikrát. Výborný pokrm.
Hovězí maso u druhého jídla velmi dobré, ani tentokrát se nedá nic vytknout.
Nápoje: kofola a nealko pivo. Ať jenom neplusujeme, třebaže je začátek prosince, pivo být teplé nemá. Nikdy.
Jak je ale jasné shora, hodnocení velmi dobré.
Na 3 a půl hvězdičky...a kdyby se dávaly čtvrtky, ještě by tu jedna přibyla.
Komentáře