Právě fakt, že tam nabízejí sice velmi obyčejný interiér, ale zato výbornou kuchyni se 44 meníčkovými hotovými jídly, byl pro naše čtenáře natolik zajímavý, že tato lednová ochutnávka na našich stránkách Zlin.cz už nebyla návštěvností čtenářů v docela oblíbené rubrice jedlíků a gurmánů Kuchtík Chutík překonána (článek zde).
Místopis návštěv krásného Zlínského kraje je v tomto směru, kdy Chutík sleduje restaurace a hospůdky celý rok, opravdu velmi zajímavý. Tak třeba chronologicky od ledna do prosince: Napajedla, Uherský Brod, Vsacký Cáb, Březolupy, Velehrad, Prostřední Bečva, Zlín, Bojkovice, Slavičín, Horní Bečva, Otrokovice, Spytihněv, Kunovice, Tečovice, Nedakonice, Luhačovice, Hradčovice, Uherský Ostroh či Vizovice. Zlínský kraj jako na dlani. K tomu Karlovy Vary a Turecká riviéra jako letní třešničky na chutíkovském dortu.
Hodně nás i naše čtenáře zaujaly návštěvy a postřehy tam, kde se jí:
- chutně
- v rozumných cenách
- za dohledu vtipného a příjemného personálu
A tak se před vstupem do dalšího chutíkovského roku sluší poděkovat všem, kteří dělají v restauracích a hospůdkách svou práci s láskou a s chutí.
Za redakci Zlin.cz jim i našim čtenářům pěkné vánoční svátky, dobrou chuť a stejně dobré vykročení do nového roku 2016.
Zase budeme u toho.
Kuchtík Chutík a spol.
Komentáře