Docela prostorná, upravená i když prostá. Prostě pro každého. To je U Barcuchů jídelna. V poledne tu místo najdete pohodlně, zároveň ale můžete konstatovat, že tu mají příjemně plno. A všechno tu tak nějak zavedeně klape. Dobré pochutnání si tu dopřávají zhusta chlapi v pracovním a ti, jak známo, mívají v parných dnech hodně hladu a hodně chuti. A taky žízně. Ostatně, řekněme si s klasikem Jiřím Janiškou, kameramanem České televize: hlad je převlečená žízeň.
Jde o samoobsluhu, takže číšnické eskapády nehledejme, každopádně je ale nutno po první zkušenosti napsat, že za pultem se všichni dodavači dobrot až po pokladní chovají navýsost profesionálně a dodávají k docela pestrému jídelníčku české klasiky příjemný bonus.
Jedno z hotových jídel i s polévkou v nabídce dne za velmi přijatelných 79 korun. Vybírat ale múže každý z mnoha variant. Maso, třeba vrabec, gulášek, anebo kuřecí varianty, smažený květák, polévky, saláty, přílohy, velmi pestré a velmi lákavé.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- výborná možnost parkování
- rychlá a příjemná nejen samo obsluha
- obyčejný, pracovní interiér
- rozumné ceny
- výborná chuť jídel
- velké porce





Salátu si podle ceny naberte do různě velkých misek, kolik uznáte za vhodné.
Chutíkovi tak činí ve dvou verzích. Jednou okurkově, podruhé míchaně ze čtyř druhů zeleniny.
Jinak slušná fazolová polévka, chutný maďarský guláš s houskovým knedlíkem a pak po chvíli přípravy obří nejspíše dřevorubecká porce smaženého květáku a brambor. K tomu ještě otázka, zda chce Chutík brambory polít nejspíše máslíčkem. Taky že ano.
K tomu všemu jedno nealko pivo na dva díly.
Po dvaceti minutách odcházejí dva spokojení hosté, kteří tu nechali dvě stovky, ale také mají místo prázdných žaludků plno a do večera vystaráno.
Dobré resume: 3 hvězdičky, v kategorii lidových jídelen k tomu velké plus.
Komentáře