A o to jde především, peníze se mají v lázních točit, což se také děje. Kolem poledne se utěšeně zaplňuje jak zahrádka, tak i vnitřní prostory známé restaurace, která je součástí vyhledávaného penzionu. O kousíček dál to ještě všechno dolaďuje známá cukrárna.
Návštěvník si ve druhé polovině prázdnin může v Oáze vybrat v polední nabídce meníček z pěti druhů jídel. Polévka je jednotná, čočková a je součástí daných cen pohybujících se od 70 do 125 korun.
Nejprve k polévce, chuť standardní, známe i hustší, ale po chuťové stránce nemožno vytknout nic. Snad velikost porce by mohla o fous poskočit...
Hlavní jídlo, libozvučně znějící pečená domácí krůta s dušenou rýží a salátem, je docela lákavé. Jeden kus masa mňam, druhý nemňam. Stehýnko má podle našeho ochutnání poněkud zvláštní chuť, kdoví, jak se to přihodilo? Rýže pěkně nazdobená, na talíři se vyjímá, salát má být okurkový, nálev je ovšem chuti poněkud mdlé a pokrmu zvlášťní punc nedává.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 hvězdičky.
- velmi příjemný personál
- poněkud zvláštní chuť domácího krůtího stehýnka
- úsměvné "přepisy" v jídelníčku
- rozumné ceny
- složitější zaparkování





Druhé jídlo dopadá ve srovnání lépe. Jitrnička, jelítko, opékané brambory i zelí jsou gruntem pro další putování za krásami největších moravských lázní, kofola už jen jakýmsi nutným doplňkem.
Samostatnou kapitolou a to velmi příjemnou je zdejší kmitající personál, práce mají ženy a dívky dost a dost, klientů také, tak snad si dobré jméno přes malá škobrtnutí za účastí pánů Chutíků udrží.
Věhlasné Luhačovice potřebují v gastronomii ladit své renomé. A věřte, že každá návštěva restaurace hraje velkou roli. Lidé si o svých zážitcích, ať dobrých či horších, hodně vyprávějí.
Komentáře