Čtvrté číslo časopisu Štamgast & Gurmán láká na téma "Firemní akce jako zážitek"

IV. číslo časopisu Štamgast & GurmánIV. číslo časopisu Štamgast & Gurmán
IV. číslo časopisu Štamgast & Gurmán
Komerční sdělení 30. 9. 2016 | Zdroj: Zlin.cz

Další číslo gurmánského časopisu je zde. Online si můžete přečíst sloupek našeho bylinkáře Standy o rostlinném propolisu, dozvíte se, jaké jsou trendy současné gastronomie a jak ozvláštnit firemní večírek.

Máte už v kalendáři poznačen Kávafest? Vše, co se točí kolem kávy, se dozvíte v novém čísle časopisu, které si přečtete online zde. Příjemnou zábavu!

Komentáře


Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam