Chutíkovi přicházejí brzy po poledni a hned na úvod mají smůlu. Z pětipoložkové nabídky mizí skvěle vypadající rajská omáčka s hovězím masem a knedlíkem. Inu, štamgasti asi dobře vědí, jak dobře chutná. I tak je nabídka docela pestrá včetně salátu. Vybíráme smažený sýr s bramborem a tatarskou omáčkou a vepřová játra na cibulce s jasmínovou rýží.
Polévka je jednotná, hovězí vývar s nudlemi a zeleninou.
Začínáme tedy jím a můžeme jej klidně pochválit. Chuť opravdu dobrá, nudle i zelenina - především mrkev - přinášejí na začátku krátkého posezení dobrý vstup.
Chutíkovo hodnocení vychází na 3 a půl hvězdičky.
- velmi dobré jídlo
- příjemný personál
- slušná možnost zaparkovat
- střední cenové relace
- zajímavý interiér





Talíře tu mají velké, porce také. Platí to o játrech kuchařem dovedně připravených i po vizuální stránce. Stejně tak ale o klasice, jíž je smažený sýr s bramborem osvěženým zeleninovou přízdobou.
V jídle se tu opravdu nezklamete. Zkoušíme i malé dalešické. Posudek jen letmý, není špatné, znalci tvrdí, že je přímo nezbytné zajít ochutnat mok v klidu někdy navečer.
A ještě k tomu, co tu umocňuje pohodu. Tento pivovar patří ke slavnému Bohumilu Hrabalovi, k jeho nádherně pábitelské literární formě, ale jistě daleko šířeji také k velmi zdařilému Menzelovu zpracování slavných Postřižin s Magdou Vášáryovou, Jiřím Schmitzerem, Jaromírem Hanzlíkem, Rudolfem Hrušínským a celou plejádou úžasných českých herců.
Na stěnách si jejich tváře i um rádi připomenete.
Komentáře